Om Finderi

finderi

Dit næste bedste fund

Finderi er en eklektisk og personlig designbutik med nøje udvalgt kunsthåndværk, moderne retrodesign og vintagefund fra ind- og udland. Her finder du alt fra råt fransk industriinteriør til stilrene danske 50’er-møbler. Du finder fortidens skatte plukket til den personlige indretning; flamboyant art deco, arkitektonisk bauhaus, etnisk kurveflet og bulet keramik. Du finder bløde tekstiler og grønne planter.

Du finder alt det, jeg elsker at finde til dig.

Lad mig vise dig, hvad du ikke kan leve uden

Man ved ikke altid, hvad ens hjerte begærer, før man ser det. Det er den aha-oplevelse, jeg gerne vil give dig i Finderi. Jeg vil gerne overraske dig og vise dig alternativet. Alternativet til det trygge, sikre, nemme og konforme. Jeg vil gerne skubbe din grænse lidt. Jeg forventer ikke, at du køber ind på hele universet; men går du hjem med nyfunden inspiration eller et lille spirende mod til at prøve noget nyt af i dit hjem, er min mission fuldført.

Og hvem er jeg så?

Jeg hedder Josephine Ilmi Johansen, og jeg er altmuligdame i Finderi. Tingfinder, kurator, trendspotter, bogfører, rengøringsdame, dekoratør, kaffebrygger, direktrice og Miss Fix It. Min baggrund er som tekstforfatter og redaktør – i dag kommunikerer jeg gennem ting. Mit udtryk skifter, som tendenserne og mit fokus ændrer sig, men altid med samme røde tråd og et stærkt personligt præg. Jeg tror på, at funktionelle løsninger ikke behøver at være kedelige eller fodformede, og jeg tror på, at små forandringer kan gøre en kæmpe forskel.

Står du med en stor eller lille indretningsopgave, som skal løftes, er du mere end velkommen til at kontakte mig.